101 kiskutya színező – 101 kiskutya kifestő

Ha szeretitek 101 kiskutya mesét, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható 101 kiskutya színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző 101 kiskutya kifestőt, színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc kinyomtatható színezőjét, kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több 101 kiskutya ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a 101 kiskutya kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Ha tetszettek az 101 kiskutya színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc 101 kiskutya meséd színezőit, kifestőit! 

Ha van véleményed az 101 kiskutya kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb 101 kiskutya kifestők, színezők ezen az oldalon várnak! 

101 kiskutya (eredeti cím: One Hundred and One Dalmatians)[3] 1961-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amely Dodie Smith The Hundred and One Dalmatians című regényén alapul. A 17. Disney-film rendezői Wolfgang ReithermanHamilton Luske és Clyde Geronimi. Az animációs játékfilm producere Walt Disney. A forgatókönyvet Bill Peet írta, a zenéjét George Bruns szerezte. Műfaja kalandos filmvígjáték. A mozifilm a Walt Disney Productions gyártásában készült, a Buena Vista Distribution forgalmazásában jelent meg. Amerikában 1961. január 25-én, Magyarországon 1964. december 17-én, felújított változattal 1984. május 10-én, új magyar változattal 1995. március 30-án mutatták be a mozikban.

A mű cselekménye két dalmata, Pongo és Perdita kalandjain alapul, akiknek kicsinyeit a gonosz Szörnyella de Frász először megpróbálja megvásárolni, majd elrabolni, hogy bundája legyen belőlük.

A történetben Roger Radcliffe zeneszerző agglegényként él Londonban kan dalmatájával, Pongóval. Pongo elhatározza, hogy feleséget talál Rogernek és kiszemeli az utcán sétáló dalmatát és gazdáját, majd a parkban tett, előrehozott séta alkalmával összehozza Anitával, akinek szintén van egy dalmatája, Perdita.

Perdita nem sokkal később 15 kölyökkutyának ad életet. Még aznap este meglátogatja őket Szörnyella de Frász, Anita egykori osztálytársnője, aki meg akarja venni az egész almot. Roger véglegesen visszautasítja, mire Szörnyella felbérel két bűnözőt, Jaspert és Horace-t, hogy rabolják el a kiskutyákat, hogy a bundájukból neki szőrmét lehessen készíteni. Pongo és Perdita a többi kutya segítségét kéri a kölykök felkutatásához. Szörnyella vidéki házában (az elhanyagolt állapotban lévő családi birtokán) tartja őket fogva Jasper és Horace, összesen 99 kiskutyát.

A boldog viszontlátás után Pongo és Perdita megpróbálnak visszajutni Londonba, miközben Szörnyella üldözi őket. Egy tejgazdaság istállójában a tehenek befogadják őket és a kiskutyákat saját tejükkel szoptatják. A kutyák korommal feketítik el magukat, hogy labradornak tűnjenek, majd egy teherautóban elindulnak London felé. Szörnyella azonban meglátja a kiskutyák bundájáról lemosódó kormot és üldözőbe veszi a teherautót, de összeütközik a felbérelt két emberével és mindkét kocsi összetörik.

Londonban Roger és Anita első közös karácsonyukat tervezik ünnepelni, de hiányolják négylábú barátaikat. Hirtelen ugatást hallanak kintről és miután ajtót nyitnak, a házat ellepik a dalmaták. Elhatározzák, hogy mivel a 99 kiskutyát meg akarják tartani, ehhez Roger keresetéből vidéken vesznek egy nagy házat.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük