A bűvös kard színező – a bűvös kard kifestő

Ha szeretitek a bűvös kard kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható a bűvös kard színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző a bűvös kard kifestőt, a bűvös kard színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc a bűvös kard kinyomtatható színezőjét, a bűvös kard kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a a bűvös kard kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc a bűvös kard kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható a bűvös kard kifestő és nyomtatható a bűvös kard kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő a bűvös kard kifestőt és a bűvös kard színezőt, sőt a bűvös kard kifestő nyomtatható is található, a bűvös kard színező és nyomtatható!

A bűvös kard színező – a bűvös kard kifestő

Ha tetszettek az a bűvös kard színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc a bűvös kard színezőit, a bűvös kard nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az a bűvös kard kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb a bűvös kard kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható a bűvös kard kifestő és nyomtatható a bűvös kard színező itt a weboldalon!

A bűvös kard – Camelot nyomában, Viasat 3-as szinkronban: A varázskard – Camelot legendája (eredeti cím: The Magic Sword – Quest for Camelot) 1998-ban bemutatott amerikairajzfilm, amely Vera Chapman művéből készült, a Kerekasztal-mondakörben játszódik. Az animációsjátékfilm rendezője Frederik Du Chau, producere Dalisa Cohen. A forgatókönyvet Kirk De Micco, William Schifrin, Jacqueline Feather és David Seidler írta, a zenéjét Patrick Doyle szerezte. Műfaja zenésfantasyfilm. A mozifilm a Warner Bros. Feature Animation és a Warner Bros. Family Entertainment gyártásában készült, és ugyancsak a Warner Bros. forgalmazásában jelent meg. Amerikában 1998. május 15-én, Magyarországon 1998. július 30-án mutatták be a mozikban, új magyar szinkronnal 2002. április 1-jén a Viasat 3-on vetítették le a televízióban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük