Amerikai sárkány színező – Amerikai sárkány kifestő –

Ha szeretitek Amerikai sárkány kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Amerikai sárkány színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Amerikai sárkány kifestőt, Amerikai sárkány színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Amerikai sárkány kinyomtatható színezőjét, Amerikai sárkány kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Amerikai sárkány kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Amerikai sárkány kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Amerikai sárkány kifestő és nyomtatható Amerikai sárkány kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Amerikai sárkány kifestőt és Amerikai sárkány színezőt, sőt Amerikai sárkány kifestő nyomtatható is található, Amerikai sárkány színező és nyomtatható!

Amerikai sárkány színező – Amerikai sárkány kifestő

Ha tetszettek az Amerikai sárkány színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Amerikai sárkány színezőit, Amerikai sárkány nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Amerikai sárkány kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Amerikai sárkány kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Amerikai sárkány kifestő és nyomtatható Amerikai sárkány színező itt a weboldalon!

Amerikai sárkány színező – Amerikai sárkány kifestő

Az Amerikai sárkány (eredeti cím: American Dragon: Jake Long) 2005-től 2007-ig futott amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, amelynek alkotója Jeff Goode. A tévéfilmsorozat a The Walt Disney Company gyártásában készült. Műfaját tekintve akciófilm-sorozat, kalandfilmsorozat, filmvígjáték-sorozat, és fantasy filmsorozat. Amerikában a Disney Channel vetítette, Magyarországon szintén a Disney Channel sugározta.

Egy New Yorkot védelmező, varázserővel rendelkező sárkány. Ellenségeitől kell megvédenie a varázsvilágot. A sárkánnyá átalakuló misztikus lény nem igazán bölcs, ezért sokszor bajba keveredik. Sokszor nagyapja húzza ki a pácból. Ő volt az első, aki szembeszállt a Sötét sárkánnyal, utána unokája is megtette ezt.

Szereplők

  • Jake Long (Dante Basco) (Czető Roland): Az amerikai sárkány. A néha buta fiú, aki szeret gördeszkázni, szórakozni. Szerelmes lesz Rose-ba, később kiderül, hogy szerelme a varázsvilág ellensége.
  • Trixie Carter (Miss Kittie) (Lamboni Anna): Egy menő lány. Jake barátja.
  • Spud (Charlie Finn) (Szalay Csongor): Egy lökött fiú. Jake barátja.
  • Nagyapa (Keone Young) (Botár Endre): Egy bölcs öreg kisember. Jake nagyapja, egyben tanítómestere.
  • Fu Eb (John Di Maggio) (Csuha Lajos): Egy beszélő kínai harcikutya, ötszáz éves shar-pei. Jake-nek ad tanácsokat.
  • Rose (Mae Whitman) (Csuha Bori)
  • Jonathan Long (Jeff Bennett) (Debreczeny Csaba)
  • Susan Long (Lauren Tom) (Farkasinszky Edit)
  • Haley Kay Long (Amy Bruckner) (Kántor Kitty)
  • Sun Park (Sandra Oh) (Törtei Tünde)

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük