Az oroszlán őrség színező – Az oroszlán őrség kifestő

Ha szeretitek Az oroszlán őrség kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Az oroszlán őrség színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző oroszlán őrség kifestőt, oroszlán őrség színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc oroszlán őrség kinyomtatható színezőjét, oroszlán őrség kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a oroszlán őrség kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc oroszlán őrség kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható oroszlán őrség kifestő és nyomtatható oroszlán őrség kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő oroszlán őrség kifestőt és oroszlán őrség színezőt, sőt oroszlán őrség kifestő nyomtatható is található, oroszlán őrség színező és nyomtatható!

Az oroszlán őrség színező – Az oroszlán őrség kifestő

Ha tetszettek az oroszlán őrség színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc az oroszlán őrség színezőit, az oroszlán őrség nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az oroszlán őrség kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb oroszlán őrség kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható oroszlán őrség kifestő és nyomtatható oroszlán őrség színező itt a weboldalon!

Az oroszlán őrség színező – Az oroszlán őrség kifestő

Az Oroszlán őrség (17. részig) / A Büszke Birtok oroszlán őrsége (18. résztől)[2] (eredeti cím: The Lion Guard) 2015-től futó amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, amely a Disney által készített 1994-es Az oroszlánkirály című rajzfilmen alapszik. A tévéfilmsorozat a Disney Television Animation és a Mercury Filmworks gyártásában készült. Műfaja zenés kalandfilmsorozat. Az első adás, amely egy pilot epizód volt, aminek A Büszke Birtok oroszlán őrsége: Kion üvöltése volt a címe. A pilot epizódot 2015. november 22-én mutatták be az amerikai Disney Channelön. Magyarországon 2016. március 26-án mutatták be a Disney Channelön és a Disney Junioron. Az első évadot 2016. január 15-én mutatták be Amerikában, amíg Magyarországon 2016. április 18-án a Disney Junioron.

2016. márciusában bejelentették, hogy a sorozatot megújítják egy második évadért.[3] 2017. márciusában bejelentették, hogy terveznek egy harmadik évadot is.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük