Bambi színező – Bambi kifestő – őz kifestő – őz színező – őzike kifestő – őzike színező

Ha szeretitek Bambi kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Bambi színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Bambi kifestőt, Bambi színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Bambi kinyomtatható színezőjét, Bambi kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Bambi kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Bambi kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Bambi kifestő és nyomtatható Bambi kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Bambi kifestőt és Bambi színezőt, sőt Bambi kifestő nyomtatható is található, Bambi színező és nyomtatható!

Ha tetszettek az Bambi színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Bambi színezőit, Bambi nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Bambi kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Bambi kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Bambi kifestő és Bambi színező itt a weboldalon!

Bambi színező – Bambi kifestő
őz kifestő – őz színező
őzike kifestő – őzike színező

Bambi1942-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amely Felix Salten azonos című regénye alapján készült, és az 5. Disney-film. Az animációs játékfilm rendezője David Hand, producere Walt Disney. A forgatókönyvet Vernon Stallings, Norman Wright, Perce Pearce, Chuck Couch, Larry Morey, Melvin Shaw, George Stallings és Ralph Wright írta, a zenéjét Frank Churchill és Edward Plumb szerezte. A mozifilm a Walt Disney Productions gyártásában készült, az RKO Pictures forgalmazásában jelent meg. Műfaja zenés filmdráma. Az animációs mozifilmet és a zenéjét Oscar-díjra jelölték. Amerikában 1942. augusztus 13-án, Magyarországon 1961. július 27-én, új magyar változattal 1993. június 4-én mutatták be a mozikban.

A történet Bambi, a kis szarvasbika születésétől indul. Végigköveti az első lépéseit, első szavait, első kalandjait. Láthatjuk, hogyan ismerkedik meg az őt körülvevő szűkebb és tágabb környezettel, amiben hol édesanyja, hol kis barátai, Toppancs nyuszi és Virág, a borz segítenek neki.

Megtapasztalja a veszélyt, amit főként a vadász jelent számukra, majd a bánatot, amit édesanyja elvesztése miatt érez. De nem marad magára, mert apja, az erdő Nagyhercege, magához veszi és felneveli. Ifjúkorában aztán a szerelem is utoléri. Szarvasbikához illően meg is küzd a választottjáért, majd egy erdőtűzből való sikeres menekülés után maga is családot alapít.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük