Bernard és Bianka színező – Bernard és Bianka kifestő – A mentőcsapat színező – A mentőcsapat kifestő

Ha szeretitek Bernard és Bianka kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Bernard és Bianka színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Bernard és Bianka kifestőt, Bernard és Bianka színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc A mentőcsapat kinyomtatható színezőjét, A mentőcsapat kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a A mentőcsapat kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Bernard és Bianka kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Bernard és Bianka kifestő és nyomtatható A mentőcsapat kifestő itt a weboldalon! Disney kifestő – Disney színező

Itt megtalálod a megfelelő Bernard és Bianka kifestőt és Bernard és Bianka színezőt, sőt A mentőcsapat kifestő nyomtatható is található, A mentőcsapat színező és nyomtatható!

Bernard és Bianka színező – Bernard és Bianka kifestő
A mentőcsapat színező – A mentőcsapat kifestő

Ha tetszettek az Bernard és Bianka színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Bernard és Bianka színezőit, Bernard és Bianka nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Bernard és Bianka kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Bernard és Bianka kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Bernard és Bianka kifestő és A mentőcsapat színező itt a weboldalon!

Bernard és Bianka színező – Bernard és Bianka kifestő
A mentőcsapat színező – A mentőcsapat kifestő

A mentőcsapat (eredeti cím: The Rescuers) 1977-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amely Margery Sharp könyve alapján készült. A 23. Disney-film rendezői Wolfgang Reitherman, John Lounsbery és Art Stevens. Az animációsjátékfilm producere Wolfgang Reitherman. A forgatókönyvet Ken Anderson, Ted Berman, Larry Clemmons, Vance Gerry, David Michener, Dick Sebast és Frank Thomas írta, a zenéjét Artie Butler szerezte. A mozifilm a Walt Disney Productions gyártásában készült, a Buena Vista Distribution forgalmazásában jelent meg. Műfaja kalandos filmvígjáték. Amerikában 1977. június 22-én mutatták be a mozikban, Magyarországon 2001-ben adták ki VHS-en. A magyar változatot 2007-ben DVD-n is kiadták.

gy Penny nevű kislányt valamikor elrabolt a gonosz Miss Medúza egy New York-i árvaházból és egy mocsárban félig elsüllyedt lapátkerekes gőzhajón tartja fogva. Medúza arra kényszeríti a kislányt, hogy egy rég meghalt kalóz barlangjába leereszkedjen és onnan drágaköveket hozzon fel neki. Már sok ilyen értékes kő a birtokába került és a kislány nem akar többet lemenni a sötét lyukba, amit időről-időre elönt a tengervíz, ezért az ott tartózkodás életveszélyes. Medúza azonban az „Ördög szeme” nevű gyémántot akarja, amit a kislány sehol sem talál. Az emberi bűnüldözők nem bukkantak a lány nyomára, de Penny üvegpalackba rejtett segélykérése eljut a nemzetközi egér segélyszervezethez, aminek székhelye az ENSZ épületében van. Két rettenthetetlen egér – Bernard és Miss Bianca – felkerekedik, és egy öreg macska, Rufusz tippjeit követve a kislányhoz vezető nyomra bukkannak: Medúza zálogüzletéhez. A rettenetes nő is éppen a helyszínre indul. A két egér titokban vele együtt indul el, de kiesnek a gyorsan haladó autóból. Egy albatrosz hátán repülve jutnak el a helyszínre. A kislányt nem egyszerű megmenteni, mert két idomított aligátor őrzi, amik már többször visszahozták a kislányt, amikor el akart menekülni. Amikor Medúza újból a gyémánt keresésére kényszeríti a kislányt, a két egér is vele megy, és észreveszik, hogy az egy koponya belsejébe van beszorulva. Nehezen, de kiszedik a gyémántot, majd a víz majdnem elsodorja őket. Medúza megkaparintja a követ, de nem engedi el a kislányt a macijával együtt, pedig megígérte neki.

A két egér és a kislány tervet készítenek: a két aligátort a hajó elromlott liftjébe csalják és ott bezárják őket, majd a Medúza által használt vízi robogóval elmenekülnek. Segítségükre van néhány apró állat, amik a mocsár szélén élnek és a két egér találkozott velük, amikor a sirályról leszálltak.

Mivel Medúza éppen a maciba rejtette a gyémántot, Penny a macival együtt magával viszi New Yorkba, ahol a gyémánt egy múzeumba kerül. Nemsokára két felnőtt jelentkezik, és örökbe fogadják a kislányt.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük