Croodék színező – Croodék kifestő – ősember színező – ősember kifestő

Ha szeretitek Croodék kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Croodék színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Croodék kifestőt, Croodék színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc ősember kinyomtatható színezőjét, Croodék kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Croodék kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc ősember kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Croodék kifestő és nyomtatható ősember kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Croodék kifestőt és Croodék színezőt, sőt ősember kifestő nyomtatható is található, ősember színező és nyomtatható!

Croodék színező – Croodék kifestő
ősember színező – ősember kifestő

Ha tetszettek az Croodék színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Croodék színezőit, ősember nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Croodék kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Croodék kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Croodék kifestő és Croodék színező itt a weboldalon!

Croodék színező – Croodék kifestő
ősember színező – ősember kifestő

Croodék (eredeti cím: The Croods) 2013-ban bemutatott amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a DreamWorks 26. filmalkotása. A főbb szerepekben olyan színészek hangja hallható, mint Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke és Cloris Leachman, akik a címszereplő Crood családot szólaltatják meg.

A film John Cleese ötletén alapszik, ami szerint egy ősember család miután elvesztik egykori otthonukat, nekivágnak, hogy új lakhelyet találjanak maguknak, s közben számtalan veszéllyel és kalanddal néznek szembe, mert a világuk folyamatosan változik, s a túlélésért nekik is ezt kell tenniük.

A filmet Chris Sanders, a Lilo és Stitch alkotója rendezte, társrendezője Kirk DeMicco. A Dreamworks forgalmazási szerződése a Paramount Pictures-szel felbomlott, Az öt legenda című filmet követően, így a Croodék volt az első Dreamworks film, amelyet a 20th Century Fox forgalmazott. Az animációs játékfilm producere Kristine Belson és Jane Hartwell, a zenéjét Alan Silvestri szerezte. A mozifilm 3D-ben is látható volt. Műfaja kalandos filmvígjáték. Amerikában a film bemutatója 2013. március 22-én volt, Magyarországon egy nappal korábban, március 21-én mutatták be a mozikban.

Az őskorban az utolsó még élő barlanglakók egy hattagú ősembercsalád, Croodék. A család tagjai: Grug (Nicolas Cage), a családfő, aki rendíthetetlenül védelmezi a családját a külvilág minden veszélyétől, legfontosabb szabályai: soha, senki nem hagyhatja el a barlangjukat sötétedés után; minden új dolog veszélyes; a félelem a túlélés záloga. Ugga (Catherine Keener), Grug párja az odafigyelő és gondviselő anya, Grug mellett a család második pátriárkája. A család lázadó kamaszlánya Eep (Emma Stone), aki utálja, hogy egész életét egy barlangban kell leélnie, rendkívül izgatja a külvilág, ezért gyakran ellenkezik az apja elvárásaival, ami komoly vitákat szül köztük. Továbbá ott van Thunk (Clark Duke), a család nagydarab, ügyetlen, apakomplexusos fiacskája, Sandy, a család legifjabb, még szinte baba tagja, aki olykor állatiasan viselkedik, valamint Ugga édesanyja, Nyany (Cloris Leachman), a család legöregebb és legbogarasabb tagja (és akitől Grug a leginkább szeretne megszabadulni, aminek jeleit gyakran ki is mutatja.)

Croodék nyugodt mindennapjai akkor érnek véget, mikor váratlan földrengések beomlasztják a barlangjukat, ezáltal ők kiszorulnak a sziklákon túli külvilágba, ahol különböző állatok és növények próbálják megtámadni vagy felfalni őket. Szerencsére találkoznak Guyjal (Ryan Reynolds), a fiatal ősemberrel, aki teljesen más, mint ők: merész, vállalkozó és született kísérletező, saját felfedezései között szerepel a nadrág, a cipő és a tűz is, valamint van egy saját házi lajhárja, akit a legtöbbször övként használ. Croodék kelletlenül, de az ő vezetésével indulnak el egy hatalmas hegy irányába, ahol reményeik szerint új barlangot találhatnak maguknak, és ahol biztonságban lesznek, mielőtt a világuk teljesen megsemmisülne.

Az út során Guy számtalan új dolgot mutat és tanít meg a családnak, akiket lenyűgöznek a fiatalember csodás ötletei, kiváltképp Eepet, aki bele is szeret a fiúba. Grug azonban úgy érzi, a családja egyre inkább Guyt akarja követni, mintsem őt, különösen, mivel Guy el akar jutni a „holnap” országába, ahol megszámlálhatatlanul sok nap van az égen. Félvén, hogy elveszti a családját, Grug megpróbál olyanná válni, mint Guy és ötleteket kieszelni (noha a legtöbb badarságnak tűnik, van köztük használható is, mint a paróka vagy a napszemüveg). Grugon egyre inkább úrrá lesz a féltékenység, ami végül tettlegességig fajul Guyjal szemben, aminek következtében mindketten egy óriási kátránnyal teli gödörben ragadnak. Guy elmondja, hogy ő így vesztette el a családját, Grug pedig elismeri, hogy a saját családja védelmének érdekében szüksége van Guy ötleteire. Közös erőfeszítéssel és Guy tervével sikerül megmenekülniük és folytatják útjukat a hegyre, amelyet ekkor a rengések váratlanul beszakítanak, de Grug úgy hiszi, a hegy túloldalán talaj van, így egyesével áthajítja őket, miközben arra biztat mindenkit, felejtsenek el félni, Eep pedig olyat tesz apjával, amit eddig soha (ölelésnek nevezi el). Mindenki épségben landol a túloldalon, de Grug nem jut át, mert a hegy összeomlik, és ő a sziklák alá szorul. Nem sérül meg, és a sötétben sikerül tüzet csiholnia, majd egy nagy sziklafalon megörökíti a családját, barlangrajzként. Rátalál viszont a színes, kardfogú macska, aki egész idő alatt üldözte őket, de most félve Grughoz bújik. Ekkor Grugnak végre támad egy igazi ötlete: a piranha-madarak által korábban megevett földi bálna csontvázát szurokkal bekeni, majd amikor a ragadozó, húsevő papagájok rátámadnak és beleragadnak a szurokba, amikor el akarnak repülni, a bálnacsontvázat is viszik magukkal. A madarakat fáklyával irányító Grug a túlsó partra menet közben a repülő szerkezetbe felszedi azokat az állatokat, amelyek elől útjuk során menekültek, így azokkal együtt repül át a túloldalra (a repülés Guy nagy álma volt), mielőtt a hegy végleg a földdel válik egyenlővé.

A kalandok hosszú sora után Grug nagy örömmel fogadja be Guyt a családjukba, és ettől kezdve Croodék világnézete alaposan megváltozik; többé nem rejtőznek a sötétségben, hanem mindig követik a fényt, így jutnak el abba a bizonyos „holnapba”, mely egy jobb jövőt jelent.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük