Csibefutam színező – Csibefutam kifestő

Ha szeretitek csibefutam kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható csibefutam színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző csibefutam kifestőt, csibefutam színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc csibefutam kinyomtatható színezőjét, csibefutam kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a csibefutam kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc csibefutam kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható csibefutam kifestő és nyomtatható csibefutam kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő csibefutam kifestőt és csibefutam színezőt, sőt csibefutam kifestő nyomtatható is található, csibefutam színező és nyomtatható!

Ha tetszettek az csibefutam színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc csibefutam színezőit, csibefutam nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az csibefutam kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb csibefutam kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható csibefutam kifestő és csibefutam színező itt a weboldalon!

Csibefutam színező – Csibefutam kifestő

Csibefutam (eredeti cím: Chicken Run) 2000-ben bemutatott amerikai–brit gyurmafilm, amely a 4. DreamWorks-film. Az animációs játékfilm rendezői Peter Lord és Nick Park, producerei Peter Lord, Nick Park és David Sproxton. A forgatókönyvet Karey Kirkpatrick írta, a zenéjét Harry Gregson-Williams és John Powell szerezte. A mozifilm a DreamWorks Animation, az Aardman Animations és a Pathé gyártásában készült, és ugyancsak a DreamWorks Pictures forgalmazásában jelent meg. Műfaja drámai kalandos filmvígjáték. Amerikában 2000. június 21-én, Nagy-Britanniában 2000. június 30-án, Magyarországon 2000. augusztus 17-én mutatták be a mozikban.

A filmet a Wallace és Gromit alkotói készítették el.

A történet az 50-es években játszódik az angliai Yorkshire-ben, a Tepsi-tanyán, mely egy II. világháborús fogolytáborra emlékeztet. A farm egyik tyúkja, Rozsda (eredeti nevén: Ginger), aki nem riad vissza semmitől, megpróbálja kiszöktetni a csirkéket a telepről, különféle tervek, valamint Csóró (Nick) és Csali (Fetcher), a két csempész patkány segítségével. Alkalomadtán megpróbálkoznak a kerítés alatti ásással megszökni. Mindazonáltal Rozsdát mindig elfogja a farm egyik tulajdonosa, Tepsi gazda (Mr. Tweedy) és kutyái. Amíg az említett csirkét magánzárkában tartják, Mac, az intelligens, de kissé lökött tyúk segítségével a többiek újabb koncepciókat dolgoznak ki, hogy megvalósítsák szökésük egyetlen reményét: átrepülni a kerítés fölött.

Szökésüknek nem elhanyagolható okai vannak, többek között a szigorú selejtezési rendszer. Itt amelyik egyed nem tojik elegendő mennyiségű tojást egy hét alatt, a tepsiben végzi.

Eközben Tepsiné (az eredetiben: Mrs. Tweedy), a farm gazdasszonya és tulajdonképpeni ügyvivője a gazdaság pénzügyi fenntartásával küzd, az egyre csökkenő tojástermelés mellett. Kapzsisága nem ismer határt: kezdi megelégelni az alacsony profitot. Arculatváltás mellett dönt, ezért rendel egy pitegyártó gépet. Ezalatt Tepsi gazda azt gyanítja, a csirkék szökést terveznek. Neje azonban paranoiaként fogja fel ötletét, melyet elutasít a maga durva és hatalmaskodó módján.

Amíg a gazdasszony a házhoz szállítást várja, az egyik éjszakán egy Rhode Island-fajtájú vörös kakas, Rocky landol a telepen, szárnyát törve. Míg a többiek csodálkozva szemlélik a jövevényt, Rozsda meggyőzi, hogy segítsen nekik megtanulni repülni. Rocky persze nem tud repülni, így megpróbálja az időt húzni, azáltal, hogy a csirkéket látszólag hiábavaló edzéseken, gyakorlatokon át próbálja a repülés alapjaira okítani, amíg ő sérült szárnyát ápoltatja.

Ekkortájt Tepsiék megkezdik a tyúkok felhizlalását, hogy megfelelőek legyenek, mire megérkezik a gép. A szerkezet hamarosan megérkezik. Amikor a gazda megkezdi az összeszerelését, Rozsda rájön Tepsiné aljas tervére, és arra, hogy idejük vészesen fogy a szökésre tett erőfeszítések tekintetében. A szerelés végeztével Tepsi gazda megpróbálja a főkolompost a gépen keresztül feldolgozni, de Rocky megmenti, és közben sikerül elrontania a pitegépet. Ezzel adnak még maguknak egy kis időt, míg a gazda a javítással bajlódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük