Csőrike színező – Csőrike kifestő – Disney színező – Disney kifestő

Ha szeretitek Csőrike kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Csőrike színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Csőrike kifestőt, Csőrike színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Csőrike kinyomtatható színezőjét, Csőrike kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Csőrike kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Csőrike kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Csőrike kifestő és nyomtatható Csőrike kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Csőrike kifestőt és Csőrike színezőt, sőt Csőrike kifestő nyomtatható is található, Csőrike színező és nyomtatható!

Csőrike színező – Csőrike kifestő

Disney színező – Disney kifestő

Ha tetszettek az Csőrike színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Csőrike színezőit, Csőrike nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Csőrike kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Csőrike kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Csőrike kifestő és Csőrike színező itt a weboldalon!

Csőrike színező – Csőrike kifestő – Disney színező – Disney kifestő

Csőrike nagyratörő kalandja (eredeti cím: Tweety’s High-Flying Adventure) 2000-ben megjelent amerikai 2D-s számítógépes animációs film, amely Verne Gyula80 nap alatt a Föld körül című regénye alapján készült. Az animációs játékfilmrendezői Karl Torege Charles Visser James T. Walker és Kyung Won Lim, producere Tom Minton és James T. Walker. A forgatókönyvet Tom Minton, Tim Cahill és Julie McNally-Cahill írta, a zenéjét J. Eric Schmidt szerezte. A videofilm a Warner Bros. Animation gyártásában készült, a Warner Home Video forgalmazásában jelent meg. Műfaja zenésfilmvígjáték. Amerikában 2000. szeptember 12-én adták ki VHS-en.

Szilveszter és Csőrike kalandjai (eredeti cím: The Sylvester & Tweety Mysteries) 1995-től 2002-ig futott amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a Warner Bros. készített. Műfaját tekintve szituációs komédiasorozat és misztikus sorozat. Amerikában a Kids’ WB és a Cartoon Network vetítette, Magyarországon az RTL Klub és a Boomerang sugározta. 2008 szeptemberében jelent meg DVD-n a Warner kiadásában.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük