Dexter színező – Dexter kifestő

Ha szeretitek Dexter laboratóriuma mesét, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Dexter színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Dexter kifestőt, Dexter színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc kinyomtatható Dexter laboratóriuma színezőjét, Dexter laboratóriuma kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, Dexter színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Dexter kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Dexter kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz!

Ha tetszettek az Dexter színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Dexter laboratóriuma meséd színezőit, Dexter kifestőit! 

Ha van véleményed az Dexter kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Dexter kifestők, színezők ezen az oldalon várnak! 

Dexter laboratóriuma színező – Dexter laboratóriuma kifestő

Dexter színező – Dexter kifestő

Dexter laboratóriuma (eredeti cím: Dexter’s Laboratory) amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelynek ötletgazdája Genndy Tartakovsky, akit a sorozat megalkotásában egy balerina rajza inspirált. A sorozatot a Hanna-Barbera készítette a Cartoon Network megbízásából 1996 és 1998 között, majd a Cartoon Network Studios vette át a munkálatokat 2001-től 2003-ig. Az első részt úgy mutatták be, mint a Micsoda rajzfilm! második premierjét.

Dexter, az alacsony, vörös hajú és szemüveges kisfiú titkos laboratóriumot épít a szobája könyvespolca mögé. Bár a labor később már a ház minden részéből megközelíthető, a szülők mégsem tudnak róla. A laboratórium különféle fizikai, kémiai és biológiai kísérletek színhelye, ahol Dexter szinte minden fontos tudományos problémát képes megoldani. Dee Dee, a fiú nővére bejár a laborba és igen gyakran fontos dolgokat tesz tönkre; de Dexter nem képes őt távol tartani.

Az iskolában és tudományban csak egy nagy ellenfele van Dexternek: Mandark, aki csak pár évvel lehet idősebb nála és hasonló laboratóriumot vezet, szintén szülei tudta nélkül. Mandark reménytelenül szerelmes Dee Dee-be. Mandark eredeti neve valójában Suzann.

A sorozatban sok szuperhős szokott felbukkani: legtöbbször „Igazság Kapitány”, néha „Dics Őrnagy”, az „Igazság Barátai”-nak tagja; de találkozhatunk „Kék Sólyom”-mal is, akinek hűséges robotkutyáját Dexter alkotta. A laboratórium egyik lakója a kísérleti csimpánz, aki a „Majom” nevű hőssé képes válni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük