Dóra színező – Dóra kifestő

Ha szeretitek Dóra, a felfedező mesét, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Dóra, a felfedező színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Dóra, a felfedező kifestőt, színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc kinyomtatható színezőjét, kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Dóra, a felfedező kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Ha tetszettek az Dóra, a felfedező színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Dóra, a felfedező meséd színezőit, kifestőit! 

Ha van véleményed az Dóra, a felfedező kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Dóra, a felfedező kifestők, színezők ezen az oldalon várnak! 

Dóra, a felfedező (eredeti cím: Dora the Explorer) amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, amelyet Henry Madden rendezett. A forgatókönyvet Chris Gifford írta, a zenéjét Billy Straus szerezte, a producere Valerie Walsh, a főszerepben Kathleen Herles, Caitlin Sanchez és Fatima Ptacek hangja hallható. Amerikában a Nickelodeon és a Nick Jr. vetítette, Magyarországon a Nickelodeon, a TV2 és az RTL Klub sugározta.

Dóra (Dora Márquez) egy kislány, aki minden epizódban felfedezőútra indul. Van egy barátja – egy kis majom, akit Csizinek hívnak. Mindig van egy cél, ahova el kell jutniuk. Három helyet járnak meg, az aktuális cél mindig az utolsó. Eközben Swiper, a róka megpróbálja kifosztani őket. Visszatérő momentum, ahogy rászólnak egymás után, „Swiper, ne lopkodj”. Swipert ezzel leállítják, majd ő egy „ó a fenébe” kiáltással elmenekül. Néha Swipernek sikerül elvennie néhány holmijukat, de egy epizódban viszont Swiper is segített nekik, mikor egy kis rókát kellett hazajuttatni a családjához. Olykor Dóra unokatestvére, Diego is velük tart a felfedezésben. Útjuk végén összefoglalják, melyik jelenet tetszett nekik a legjobban, és énekelnek. De ahhoz, hogy céljukat elérhessék, sok segítséget kell kérniük a tévénézőktől is.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük