Dzsungel könyve színező – Dzsungel könyve kifestő

Ha szeretitek Dzsungel könyve kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Dzsungel könyve színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Dzsungel könyve kifestőt, Dzsungel könyve színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Dzsungel könyve kinyomtatható színezőjét, Dzsungel könyve kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Dzsungel könyve kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Dzsungel könyve kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Dzsungel könyve kifestő és nyomtatható Dzsungel könyve kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Dzsungel könyve kifestőt és Dzsungel könyve színezőt, sőt Dzsungel könyve kifestő nyomtatható is található, Dzsungel könyve színező és nyomtatható!

Ha tetszettek az Dzsungel könyve színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Dzsungel könyve színezőit, Dzsungel könyve nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Dzsungel könyve kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Dzsungel könyve kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Dzsungel könyve kifestő és nyomtatható Dzsungel könyve színező itt a weboldalon!

A dzsungel könyve (eredeti cím: The Jungle Book) 1967-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amelyet Wolfgang Reitherman rendezett. A forgatókönyvet Ken Anderson, Larry Clemmons, Vance Gerry és Ralph Wright írta, a zenéjét George Bruns, Robert B. Sherman és Richard M. Sherman szerezte. A Walt Disney Productions gyártásában készült, a Buena Vista Distribution forgalmazásában jelent meg. Műfaja zenés, kalandos filmvígjáték. Amerikában 1967. október 18-án, Magyarországon 1979. május 24-én, felújított változattal 1988. szeptember 8-án és 1994. június 23-án mutatták be a mozikban.

A rajzfilm Rudyard Kipling azonos című 1894-es regénye alapján készült. Mindazonáltal jelentősen eltér az eredeti műtől, a film önmagában, sokkal inkább a fiatalabb korosztálynak szól, és csak igen vékonyan kapcsolódik Kipling regényéhez. A rajzfilm a stúdió 19. produkciója, és egyben az utolsó, aminek a munkálatait Walt Disney személyesen felügyelte, nem sokkal a film elkészülte után hunyt el.

Cselekmény

A történet Maugliról szól, akit kölyökkorában hagytak az indiai dzsungelben. Kezdetben farkasok nevelik fel, majd mikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja, költözzön sajátjai közé, az emberlakta faluba. Ő ezzel nem ért egyet, ezért inkább elmenekül. Kalandjaiban vele tart újdonsült barátja: Balu, a medve, és lépten-nyomon olyan kiállhatatlan alakok nehezítik útját, mint Lajcsi, az orangután, Ká, a hipnotizőr kígyó és Sír Kán, a tigris. Maugli végül mégis megtalálja az utat az emberek közé, de nem emberi, hogy közben mi mindenen kell keresztülmennie.

Szereplők

SzereplőEredeti hangMagyar hangLeírás
MaugliBruce ReithermanCsellár MihályEgy emberkölyök.
BaluPhil HarrisCsákányi LászlóEgy jópofa medve a dzsungelben.
BagiraSebastian CabotSzabó GyulaEgy bölcs fekete párduc a dzsungelben.
Sir KánGeorge SandersGelley KornélEgy gonosz tigris a dzsungelben, aki utálja az embereket a dzsungelben, főleg Mauglit.
Sterling HollowaySzombathy GyulaEgy hipnotizőr óriáskígyó a dzsungelben, aki embereket eszik.
Lajcsi királyLouis PrimaBodrogi GyulaEgy orangután, a majmok királya, aki az ősi romokban él.
Háti ezredesJ. Pat O’MalleyKépessy JózsefAz elefántpapa, a csorda vezére.
Öreg keselyűZenthe FerencAz egyik pletykás keselyű.
WinifredVerna FeltonBakó MártaAz elefántmama, Háti ezredes felesége.
PicurClint HowardPálok SándorEgy elefántkölyök, Háti ezredes fia.
Szőke keselyűChad StuartGyabronka JózsefA három pletykás keselyű.
Barna keselyűDigby WolfeMárton András
Fekete keselyűLord Tim HudsonVerebély Iván
ShantiDarleen CarrKútvölgyi ErzsébetEgy kislány az emberek falujából.
AkelaJohn AbbottKristóf TiborA farkasok vezére.
RamaBen WrightHorváth PálA farkasapó, Raksha férje.
MajmokLeo De LyonBalázs Péter
Józsa Imre
Suka Sándor
Szatmári István
Lajcsi király majmai.
ElefántokHal SmithLáng József
Surányi Imre
Szabó Ottó
Tyll Attila
Közlegény elefántok, Háti ezrede.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük