Eszeveszett birodalom színező – Eszeveszett birodalom kifestő – Disney színező – Disney kifestő

Ha szeretitek Eszeveszett birodalom kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Eszeveszett birodalom színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Eszeveszett birodalom kifestőt, Eszeveszett birodalom színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Eszeveszett birodalom kinyomtatható színezőjét, Eszeveszett birodalom kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Eszeveszett birodalom kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Eszeveszett birodalom kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Eszeveszett birodalom kifestő és nyomtatható Eszeveszett birodalom kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Eszeveszett birodalom kifestőt és Eszeveszett birodalom színezőt, sőt Eszeveszett birodalom kifestő nyomtatható is található, Eszeveszett birodalom színező és nyomtatható!

Eszeveszett birodalom színező – Eszeveszett birodalom kifestő

Disney színező – Disney kifestő

Ha tetszettek az Eszeveszett birodalom színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Eszeveszett birodalom színezőit, Eszeveszett birodalom nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Eszeveszett birodalom kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Eszeveszett birodalom kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Eszeveszett birodalom kifestő és Eszeveszett birodalom színező itt a weboldalon!

Eszeveszett birodalom színező – Eszeveszett birodalom kifestő

Az Eszeveszett birodalom (eredeti cím: The Emperor’s New Groove) 2000-ben bemutatott amerikai 2D-s számítógépes animációs film, amely a 40. Disney-film. Az animációsjátékfilm rendezője Mark Dindal, producere Randy Fullmer. A forgatókönyvet David Reynolds írta, a zenéjét John Debney szerezte. A mozifilm a Walt Disney Pictures és a Walt Disney Feature Animation gyártásában készült, a Buena Vista Pictures forgalmazásában jelent meg. Műfaja fantasyfilmvígjáték. Amerikában 2000. december 15-én, Magyarországon 2001. március 29-én mutatták be a mozikban.

A történet Dél-Amerikában játszódik, egy Inka-szerű civilizációban. A birodalom királya Kuzcó, egy 18 éves, nagyszájú, magának való, önző fiatalember. Aki ellenkezik vele, azt egyszerűen kidobja a palotából. Magához hívat egy hegyi pásztort, Pachát, akinek a háza helyére akarja építeni az nyaralóját, Kuzcotópiát. Azonban gondtalan életének végeszakad, mikor Yzma egy lámává változtatja. Szerencsétlenségében pont annál a pásztornál köt ki, kinek a házát le akarta rombolni. A pásztor válaszút elé kerül: megmenti a király életét és visszajuttatja a palotába a trónra, vagy inkább a házát menti meg, és hagyja hogy ellensége odavesszen a dzsungelben. Győz a jósága és együtt visszaindulnak vissza a fővárosba. Eközben Yzma sem tétlenkedik, együgyű szolgájával, Kronk-kal a nyomába ered, hogy minél hamarább megölhesse. Számos kaland során végül megszerzik az ellenszert, Kuzcó visszaváltozik emberré, Yzma pedig egy kiscica lesz. A király a kalandok során megváltozik, már nem önző annyira, így Pacha háza is megmenekül.

Kuzco császár

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük