Goofy színező – Goofy kifestő – Goofy kifestő nyomtatható – Disney színező – Disney kifestő

Ha szeretitek Goofy kifestőt, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Goofy színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Goofy kifestőt, Goofy színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Goofy kinyomtatható színezőjét, Goofy kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Goofy kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc Goofy kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Nyomtatható Goofy kifestő és nyomtatható Goofy kifestő itt a weboldalon!

Itt megtalálod a megfelelő Goofy kifestőt és Goofy színezőt, sőt Goofy kifestő nyomtatható is található, Goofy színező és nyomtatható!

Goofy színező – Goofy kifestő – Goofy kifestő nyomtatható –

Disney színező – Disney kifestő

Ha van véleményed az Goofy kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg!

A legjobb Goofy kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Ha tetszettek az Goofy színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Goofy színezőit, Goofy nyomtatható kifestőit! 

Ha van véleményed az Goofy kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Goofy kifestők nyomtathatók, színezők nyomtathatók ezen az oldalon várnak! 

Nyomtatható Goofy kifestő és Goofy színező itt a weboldalon!

Goofy színező – Goofy kifestő – Disney színező – Disney kifestő

Goofy színező – Goofy kifestő – Goofy kifestő nyomtatható

Disney színező – Disney kifestő

Goofy (eredeti cím: A Goofy Movie) 1995-ben bemutatott amerikairajzfilm, amely a Dinka banda című televíziós rajzfilmsorozat alapján készült. Az animációsjátékfilm rendezője Kevin Lima, producere Dan Rounds. A forgatókönyvet Jymn Magon, Brian Pimental és Chris Matheson írta, a zenéjét Carter Burwell és Don Davis szerezte. A mozifilm a Walt Disney Pictures és a Disney MovieToons gyártásában készült, a Buena Vista Pictures forgalmazásában jelent meg. Műfaja zenésfilmvígjáték. Amerikában 1995. április 7-én, Magyarországon 1996. június 27-én mutatták be a mozikban.

Super Goofy a Disney szuperhőse, aki a várost (változó a neve, Kacsaháza, Egérfalva stb.) védi. Superman-paródia.

Super Goofy egy piros, régi pizsamához hasonló ruhát visel SG-vel a közepén, kék köpennyel kiegészítve. Erejét mogyoróból szedi, háza körül nagy mogyoróbokrok találhatóak. Sapkája alatt is rengeteg mogyorót rejteget, ha a mogyoró hatása elmúlik, lezuhan és megyeszik egy másikat. Superman erejével megegyező hatalma van (pl. tud repülni, átlát mindenen, szuper erő stb.) Super Goofy az első képregényében Fekete Fantommal csatázott, 2000-re már több ellenfele is volt.

1965-ben szerepelt első képregényében, The Phantom Blot Meets Super Goofy címmel. maga Goofy már 1932-ben létezett Mickey egér barátjaként.Kategória: 

  • Disney

Forrás: Wikipéida

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük