Mancs őrjárat színező – Mancs őrjárat kifestő

Ha szeretitek Mancs őrjárat mesét, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Mancs őrjárat színezővel várunk Titeket! 


Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Mancs őrjárat kifestőt, színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a kedvenc Mancs őrjárat kinyomtatható színezőjét, kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes Mancs őrjárat gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Mancs őrjárat kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Mancsőrjárat színező letölthető és nyomtatható kifestők Mancsőrjárat színező, itt mindent megtalálsz!

Mancs őrjárat Ryder kifestő


Ha tetszettek a Mancs őrjárat színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Mancs őrjárat meséd színezőit, kifestőit! 

Ha van véleményed az Mancs őrjárat kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Mancs őrjárat kifestők, színezők ezen az oldalon várnak! 

A Mancs őrjárat (eredeti cím: PAW Patrol) 2013-ban indult amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amelynek az alkotója Keith Chapman, a rendezője Jamie Whitney, a producere Patricia Burns. A tévéfilmsorozat a Guru Studio, a Spin Master Entertainment, a TVOKids és a Nickelodeon Productions gyártásában készült. Műfaját tekintve akciófilm-sorozatkalandfilmsorozat és filmvígjáték-sorozatMagyarországon a Nickelodeon és a Nick Jr. tűzte műsorára, majd az RTL Klub is műsorára tűzte a Kölyökklub című műsorblokkban.

A különleges problémamegoldó képességekkel és készségekkel rendelkező 12-14 éves Ryder nevű kisfiú és kutyákból álló csapata minden egyes epizódban megment valakit a Kaland-öbölben valamilyen vészhelyzetben.

Forrás: Wikipédia

A Mancs Őrjárat egy számítógépes animációs, akció-kaland sorozat a kicsiknek, melynek főszereplői a hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket a technikai zseni 10 éves Ryder vezet. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg aranyos kutyus humorral felvértezve a Mancs Őrjárat azért dolgozik együtt, rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az “Adventure Bay”-beli közösséget.
Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka és a közösségért való tenni akarás fontosságát. A hátukon speciális “pup pack”-el rendelkeznek, mely segítségükre van küldetéseik megoldásában – cicákat menteni a fáról éppúgy, mint a kisiklott vonatot megállítani! Azonban nem számít mekkora a kaland, a mancs őrjáratnak mindíg van ideje egy játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

Forrás: Port.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük