Mickey egér színező – Mickey egér kifestő – Miki egér színező – Miki egér kifestő – Mickey mouse kifestő – Mickey mouse színező

Ha szeretitek Mickey egér mesét, akkor itt a helyetek! 

Rengeteg otthon is kinyomtatható Mickey egér színezővel várunk Titeket! 

Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző Mickey egér kifestőt, színezőt! Nálunk mindenki megtalálja a Mickey egér kinyomtatható színezőjét, kifestőjét, melyek mindegyike teljesen ingyenes! Töltsetek le minél több ingyenes gyerek kifestőt, színezőt és élvezzétek a színezést! 

Ezek a Mickey egér kifestős képek ajándékba is tökéletesen megfelelnek, csak válaszd ki az ajándékozott kedvenc kifestőjét! Jó szórakozást a színező választékunkhoz! 

Ha tetszettek a Mickey egér színezők, keress fel minket bátran legközelebb is! Itt mindig megtalálod a kedvenc Sam a tűzoltó meséd színezőit, kifestőit! 

Ha van véleményed az Mickey egér kifestőkről, esetleg kérdésed lenne, nyugodtan írd meg nekünk itt, és mi válaszolni fogunk rá! Ha van ötleted, még milyen színezőket, kifestőket látnál oldalunkon szívesen, azt is nyugodtan írd meg! A legjobb Mickey egér kifestők, színezők ezen az oldalon várnak! 

A Mickey egér („eredeti” neve: Mortimer) figurát a társaság alapítója, Walt Disney találta ki.[forrás?]

Az Ub Iwerks által rajzolt eredeti Mickey egérnek a Plane Crazy (1928) és Willie a gőzhajó (1928) című filmekben még drótvékony végtagjai voltak és gonosz jelleme; macskákat és nőket kínzott. Későbbi formájában kikerekedett és kedvesebb lett. A Mickey egér filmekből önálló alakként kinőtt Pluto, Goofy és Donald kacsa az ötvenes évek közepéig saját rajzfilmjeikben is főszerepet játszottak. Disney 1928 és 1937 között közel 100 rajzfilmet készített az egérke főszereplésével.

Walt Disney hosszú ideig, 1928 és 1946 között saját hangját kölcsönözte Mickey egér figurájának. Őt Jimmy MacDonald váltotta, aki 1947 és 1977 között volt Mickey hangja, utána Wayne Allwine volt 1983 és 2009 között. Mickey angol hangja 2009 óta Bret Iwan. Magyar szinkronhangja Rajkai Zoltán volt 2019 januárjáig. Az új hangja Czető Roland lett.

Mickey egér a rajzfilmfigurák közül elsőként, 1978-ban csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.

Forrás: Wikipédia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük